Usluge

Hill Hotel, kategorisan sa četiri zvezdice, podjednako svojom kategorijom i standardima nudi usluge visokog ranga i kvaliteta.

Osim uobičajnih usluga smeštaja i ishrane, mnogobrojni dodatni sadržaji u okviru Hill Hotela zahtevaju da usluge budu detaljnije obrazložene potencijalnim gostima.

Spa & Wellness centar, pored usluga korišćenja sauna, đakuzija i tepidariuma, pruža mogućnost zakazivanja termina za masažu u za tu namenu opremljenom delu centra.
U fitness centru, moguće je dogovoriti stručni nadzor trenera, za rad sa grupama u planiraniranim terminima kao i samostalno korišćenje sprava od strane gostiju hotela.

Kompletno opremljena kongresna sala pruža mogućnost ugovaranja širokog spektra usluga u oblasti kongresnog turizma. Organizacija skupova može biti praćena smeštajem i ishranom, a može se dogovoriti i samo upotreba sale sa jednom ili više takozvanih “kafe pauza”, koje podrazumevaju konzumaciju dogovorenih napitaka i hrane poslužene u toku trajanja skupa.

Parking prostor u sklopu hotelskog kompleksa je na usluzi pre svega korisnicima soba i apartmana, ali je po potrebi na raspolaganju i ostalim gostima. To se odnosi i na parking mesta sa prednje strane hotela na ulazu u piazzetta-u. Pogodnost Hill Hotela je da je okružen većim brojem javnih parkinga velikog kapaciteta.

Usluga korišćenja interneta je kvalitetna i omogućena na više načina. Svaki deo kompleksa Hill Hotela izuzetno je dobro pokriven bežičnim internetom počev od soba, hodnika, restorana, wellness-a, kongresne i ostalih sala, pa sve do trga sa izdvojenim restoranima koji pripadaju hotelu. U sobama je po standardu kao i u kongresnoj omogućen i klasični žični LAN pristup, a kablovi se na zahtev dobijaju na recepciji. Tu je i internet kutak opremljen slušalicama sa mikrofonom za korišćenje društvenih mreža, skype-a i sličnih aplikacija za internet komunikaciju. Neki od apartmana imaju računar sa bežičnom tastaturom i mišem kao standardni deo opreme, a računar na zahtev može dobiti i svaki drugi gost uz tehničku pomoć ovlašćenog lica.

Specijalna pogodnost Hill Hotela je velika zelena površina sa baštom za sedenje u sklopu hotelskog kompleksa koja je ograđena i od pogleda zaštićena, tako da omogućava organizaciju svadbi na namenski napravljenom delu za venčanja. Pored venčanja moguće je organizovati i druge proslave na otvorenom, sa kompletnom uslugom hotela.

Bez obzira na deo Hill hotela u kome se gost nalazi, može se poručivati iz svih delova kompleksa, a da sve bude naplaćeno jednim računom, uključujući i plaćanje gotovo svim platnim karticama. Posebna ekskluzivnost je mogućnost da gosti hotela sobnu ključ karticu mogu koristiti i kao platnu karticu u svim delovima hotela, usmeravajući plaćanje na sobni račun na recepciji.

Postoji mogućnost ugovaranja prevoza sa najbližih aerodroma, organizaciju obilazaka okoline i znamenitosti, organizaciju lova i ribolova kao i organizaciju po vašoj meri profilisane usluge u dogovoru sa menadžmentom hotela.

Konsijerž usluge, kvalitet, sadržaj i lokacija Hill Hotela otvaraju mogućnost za mnoge dodatne, specifične usluge koje će gostima omogućiti još prijatniji i sadržajniji boravak.
U kontaktu sa stručnim osobljem Hill Hotela moguće je zajednički osmisliti, a potom i realizovati ideje i najzahtevnijih gostiju.

PROMO PONUDE

Paket aranžmani

Već dugo smišljate na koji način da dragoj osobi priredite nešto lepo? Želite da proslavite godišnjicu, rođendan, zaprosite voljenu osobu ili da jednostavno pobegnete od stresa i posvetite vreme jedno drugom…na pravom ste mestu…

“Kada sve prođe, ostaju sećanja
Ovaj boravak, sigurno, nećete zaboraviti…”