Sadržaji

À la carte restoran

U okviru Hill Hotela posluje a-la-carte restoran sa velikim izborom domaćih i internacionalnih jela. Restoran je na raspolaganju gostima hotela kao i svima koji žele da svoje svečane i važne datume proslave u ovom eksluzivnom prostoru. Restoran sala raspolaže kapacitetom do 220 mesta i manjim balkonom sa garniturama za sedenje. Klimatizovana je, opremljena klavirom i stilski uređena. Kvalitet hrane i usluge je na nivou eksluzivnosti ovog prostora.

Lobby bar

Lobby bar Hill Hotela je prijatan prostor sa prostranim šankom, barskim stolicama i udobnim foteljama koji nudi široki izbor žestokih i osvežavajućih pića, kao i toplih napitaka. U pitanju je idealan prostor za poslovne sastanke i razgovore sa delom za pušuče, a sve to uz odličnu uslugu.

Kongresna sala

Kongresna sala je kapaciteteta od 30 do 80 mesta, zavisno od postavke i idealan je prostor za organizaciju naučnih i stručnih skupova kao i predavanja i seminara. Sala će u potpunosti zadovoljiti svojom opremljenošću i uslugom sve potrebe u okviru kongresnog turizma.

Kongresna sala je kompletno tehnički opremljena, a na raspolaganju su projektor, platno, flip chart table, računar, 50″ TV, Lan i WiFi internet i ozvučenje. Raspolaže sopstvenim šankom predviđenim za kafe pauze.

Spa & Wellness centar

Spa & Wellness centar je deo Hill Hotela posvećen relaksaciji i sveobuhvatnom poboljšanju kvaliteta života, obnavljanju uma, duha i tela. Spa & Wellness centar Hill Hotela je opremljen svlačionicama sa tuš kabinama, ležaljkama, garniturama za sedenje od tikovine i barom, kablovskom televizijom, telefonom i internetom.

Spa & Wellness sadržaji

  • Hidromasažna kada za šest osoba sa svetlosnim efektima.
  • Dve saune namenjene opuštanju i čišćenju organizma od slobodnih radikala i drugih po zdravlje štetnih materija. U ponudi Hill Hotela su suva finska sauna sa aroma terapijom i sauna sa infracrvenim zracima.
  • Tepidariumi, anatomski oblikovani i zagrejani kameni ležajevi koji opuštaju leđnu muskulaturu napetosti i potpuno relaksiraju.
  • Topla klupa anatomskog oblika prilagođenog sedećem polozaju, temperatura klupe je od 37-40 stepeni.
  • Relax tuš, predviđen za upotrebu pre i posle saune.

Fitness sala

Fitness sala Hill Hotela je osmišljena kao prostor za rekreaciju, a istovremeno svojom bogatom ponudom može da udovolji i zahtevima sportista.
Sadržaj čine: trake za trčanje, bicikle, “gladijatori”, tegovi i ostala standardna oprema, a LCD televizori ispred traka i bicikli učiniće vašu rekreaciju zanimljivijom.

Soba za masažu

Wellness & Spa centar Hill Hotela u svom sastavu ima i odlicno opremljenu sobu za masažu, gde možete priuštiti vrhunski tretman koji se preporučuje u kombinaciji sa saunama, đakuzijem ili teretanom.

Na raspolaganju su vrhunski maseri, koji su na usluzi u zakazanim terminima, a na zahtev gostiju moguće je masažu obaviti u sobi hotela. Salon za masažu Hill Hotela stoji na usluzi!

Pjaceta

U sklopu Hill Hotela posluju Čajdžinica i Picerija okrenute ka centralnom dvorištu hotela, piazzetta, urađenom po ugledu na italijanske trgove sa kaldrmom i fontanom oko koje su raspoređene garniture za sedenje.

Picerija Hill Hotela pruža mogućnost uživanja u pravim italijanskim picama, a sam enterijer približava osećaj i duh italije. U letnjim mesecima aktivna je velika bašta picerije sa igralištem za decu i pogledom na Aqua park.

U Čajdžinici Hill Hotela moguće je probati čajeve sa svih strana sveta, kao i domaće čajeve, koji se pripremaju i služe na tradicionalne načine. U sklopu čajdžinice se nalazi biblioteka sa preko 600 naslova domaćih i stranih autora i na više svetskih jezika.

Pogledajte video o Hill Hotelu