Usluge

Hill Hotel, kategorisan sa četiri zvezdice, podjednako svojom kategorijom i standardima nudi usluge visokog ranga i kvaliteta.

Osim uobičajnih usluga smeštaja i ishrane, mnogobrojni dodatni sadržaji u okviru Hill Hotela zahtevaju da usluge budu detaljnije obrazložene potencijalnim gostima.

Spa & Wellness centar, pored usluga korišćenja sauna, đakuzija i tepidariuma, pruža mogućnost zakazivanja termina za masažu u za tu namenu opremljenom delu centra.
U fitness centru, moguće je dogovoriti stručni nadzor trenera, za rad sa grupama u planiraniranim terminima kao i samostalno korišćenje sprava od strane gostiju hotela.

HillHotel - Spa i velnes centar HillHotel - Spa i velnes centar HillHotel - Fitnes centar

Kompletno opremljena kongresna sala pruža mogućnost ugovaranja širokog spektra usluga u oblasti kongresnog turizma. Organizacija skupova može biti praćena smeštajem i ishranom, a može se dogovoriti i samo upotreba sale sa jednom ili više takozvanih "kafe pauza", koje podrazumevaju konzumaciju dogovorenih napitaka i hrane poslužene u toku trajanja skupa.

HillHotel - Usluge HillHotel - Usluge

Parking prostor u sklopu hotelskog kompleksa je na usluzi pre svega korisnicima soba i apartmana, ali je po potrebi na raspolaganju i ostalim gostima. To se odnosi i na parking mesta sa prednje strane hotela na ulazu u piazzetta-u. Pogodnost Hill Hotela je da je okružen većim brojem javnih parkinga velikog kapaciteta.

Usluga korišćenja interneta je kvalitetna i omogućena na više načina. Svaki deo kompleksa Hill Hotela izuzetno je dobro pokriven bežičnim internetom počev od soba, hodnika, restorana, wellness-a, kongresne i ostalih sala, pa sve do trga sa izdvojenim restoranima koji pripadaju hotelu. U sobama je po standardu kao i u kongresnoj omogućen i klasični žični LAN pristup, a kablovi se na zahtev dobijaju na recepciji. Tu je i internet kutak opremljen slušalicama sa mikrofonom za korišćenje društvenih mreža, skype-a i sličnih aplikacija za internet komunikaciju. Neki od apartmana imaju računar sa bežičnom tastaturom i mišem kao standardni deo opreme, a računar na zahtev može dobiti i svaki drugi gost uz tehničku pomoć ovlašćenog lica.

Specijalna pogodnost Hill Hotela je velika zelena površina sa baštom za sedenje u sklopu hotelskog kompleksa koja je ograđena i od pogleda zaštićena, tako da omogućava organizaciju svadbi na namenski napravljenom delu za venčanja. Pored venčanja moguće je organizovati i druge proslave na otvorenom, sa kompletnom uslugom hotela.

HillHotel - Usluge HillHotel - Usluge HillHotel - Usluge

Bez obzira na deo Hill hotela u kome se gost nalazi, može se poručivati iz svih delova kompleksa, a da sve bude naplaćeno jednim računom, uključujući i plaćanje gotovo svim platnim karticama. Posebna ekskluzivnost je mogućnost da gosti hotela sobnu ključ karticu mogu koristiti i kao platnu karticu u svim delovima hotela, usmeravajući plaćanje na sobni račun na recepciji.

Postoji mogućnost ugovaranja prevoza sa najbližih aerodroma, organizaciju obilazaka okoline i znamenitosti, organizaciju lova i ribolova kao i organizaciju po vašoj meri profilisane usluge u dogovoru sa menadžmentom hotela.

Konsijerž usluge, kvalitet, sadržaj i lokacija Hill Hotela otvaraju mogućnost za mnoge dodatne, specifične usluge koje će gostima omogućiti još prijatniji i sadržajniji boravak.
U kontaktu sa stručnim osobljem Hill Hotela moguće je zajednički osmisliti, a potom i realizovati ideje i najzahtevnijih gostiju.