Smeštaj

Hill Hotel raspolaže sa ukupno 24 smeštajnih jedinica, koje čine 18 dvokrevetnih soba, 2 dvokrevetne superior sobe i 4 ekskluzivna apartmana. Sobe i apartmani su modernog enterijera podređenog udobnosti i odmoru.
Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i opremljene LCD televizorima sa izborom od preko 50 kanala. Svaka jedinica poseduje mini bar, sef, telefon, radni sto, garderober/orman. Pored toga su opremljene sredstvima za čišćenje garderobe i obuće, budilnikom, a moguće je dobiti DVD uređaj i računar na zahtev. Gostima je dostupan besplatni Lan i WiFi internet. Kupatila su opremljena tuš kabinom, neophodnom kozmetikom, bade-mantilom, papučama, toaletnim priborom i fenom za kosu.
Specifičnost hotela je da je svaka od smeštajnih jedinica posvećena jednom od velikana domaće ili strane književnosti i u skladu sa tim svaka smeštajna jedinica je ukrašena portretom i biografijom, dok su gostima na raspolaganju za čitanje književna dela autora.

CENE SU IZRAŽENE U VALUTI EUR, A PLAĆANJE SE VRŠI U RSD PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN OBRAČUNA.
BORAVIŠNA TAKSA NIJE UKLJUČENA U CENU I IZNOSI 100 RSD PO OSOBI PO DANU.

Boravišnu taksu plaća lice za svaki dan boravka u ugostiteljskom objektu za smeštaj, izvan svog prebivališta.
Visinu boravišne takse utvrđuje jedinica lokalne samouprave u zavisnosti od kategorije turističkog mesta ili u različitoj visini po delovima opštine odnosno grada u zavisnosti od izgrađenosti komunalne, saobraćajne i turističke infrastrukture.


Dnevni odmor
Tip Sobe 1 Osoba 2 Osobe 3 Osobe 4 Osobe
(½) Dvokrevetna soba 30,00 € 30,00 € / /
(½ S) Superior dvokrevetna soba 35,00 € 35,00 € 35,00 € /
(APH) Apartman Hill 40,00 € 40,00 € / /
(APB) Apartman Business 45,00 € 45,00 € / /
(APG) Apartman Green 45,00 € 45,00 € / /
(APF) Apartman Family 55,00 € 55,00 € 55,00 € 55,00 €

Noćenje sa doručkom
Tip Sobe 1 Osoba 2 Osobe 3 Osobe 4 Osobe
(½) Dvokrevetna soba 49,00 € 59,00 € / /
(½ S) Superior dvokrevetna soba 59,00 € 69,00 € 79,00 € /
(APH) Apartman Hill 65,00 € 88,00 € / /
(APB) Apartman Business 70,00 € 93,00 € / /
(APG) Apartman Green 70,00 € 93,00 € / /
(APF) Apartman Family 83,00 € 93,00 € 103,00 € 113,00 €

Polupansion
Tip Sobe 1 Osoba 2 Osobe 3 Osobe 4 Osobe
(½) Dvokrevetna soba 56,00 € 73,00 € / /
(½ S) Superior dvokrevetna soba 66,00 € 83,00 € 100,00 € /
(APH) Apartman Hill 72,00 € 102,00 € / /
(APB) Apartman Business 77,00 € 107,00 € / /
(APG) Apartman Green 77,00 € 107,00 € / /
(APF) Apartman Family 90,00 € 107,00 € 124,00 € 141,00 €

Deca: Deca: Boravak za decu do 3 god. je besplatan; za decu od 4 do 10 god. u pratnji odrasle osobe doplata je 5 eur na bazi ND u dvokrevetnim sobama i 10 eur na bazi ND u apartmanima kada se koristi postojeći krevet; za decu od 4 do 10 god. u pratnji odrasle osobe doplata je 8 eur na bazi PP u dvokrevetnim sobama i 16 eur na bazi PP u apartmanima kada se koristi postojeći krevet; deca preko 10 god. se tretiraju kao odrasla.

Politika otkazivanja rezervacija:
Vreme prijavljivanja u hotel je od 14:00h na dan dolaska, a vreme odjave iz hotela je do 11:00h na dan odlaska. Rezervacije koje nisu garantovane biće otkazane u 16:00h ukoliko gost ne dođe ili ne obavesti o izmenama. U slučaju garantovane rezervacije (gotovina, platna kartica, virman) soba ostaje pod rezervacijom. Tolerisani otkaz rezervacije je 48h pre check-ina (dolaska gosta). Ukoliko gost ne dođe, a rezervacija se ne otkaže, prva noć se naplaćuje 100%. Hotel zadržava pravo da preautorizuje platnu karticu pre dolaska gosta.
Prihvatanjem potvrde rezervacije, gost se obavezuje da u slučaju neadekvatnog otkazivanja (48h ranije) snosi troškove nerealizovane rezervacije u skladu sa politikom otkazivanja.

Politika otkazivanja rezervacija za grupe:
Pod grupom se podrazumeva celina od 10 ili više osoba koje organizovano borave i koriste usluge. Tolerisani otkaz rezervacije za grupe je minimum 21 dan ranije, ukoliko se otkaže grupa u periodu kraćem od 21 dana a dužem od 14 dana, naplaćuje se 10% od vrednosti ugovorenog posla. Ukoliko se otkaže grupa u periodu kraćem od 14 dana a dužem od 7 dana pre početka korišćenja usluga, naplaćuje se 40%. Ukoliko se otkaže grupa u periodu kraćem od 7 dana a dužem od 48 sati pre početka korišćenja usluga, naplaćuje se 50%, za period kraći od 48 sati naplaćuje se 80% od vrednosti ugovorenog posla.
Prihvatanjem potvrde rezervacije, ugovarač posla se obavezuje da u slučaju neadekvatnog otkazivanja (u rokovima koji su navedeni) snosi troškove u skladu sa politikom otkazivanja.

Standardna dvokrevetna soba Hill Hotela sadrži dva odvojena ili jedan bračni krevet i poseduje balkon opremljen garniturom za sedenje sa pogledom na uređen gradski park ili baštu hotela. Tehnički je opremljena po najsavremenijim standardima, počev od bezkontaktne brave i SOS sistema, preko LAN priključka i bežičnog interneta, do telefona i LCD TV-a sa velikim brojem domaćih i stranih kanala.Superior dvokrevetna soba Hill Hotela nudi isti sadržaj kao i standardna dvokrevetna soba, osim što je veće kvadrature od standardne sobe i sadrži sofu na razvlačenje koja može da se koristi kao pomoćni ležaj. Soba nudi sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i balkon sa garniturom za sedenje sa pogledom na baštu hotela i Aqua park.
Apartmani su osmišljeni tako da svojim enterijerom i sadržajem odgovore zahtevima različitih profila posetilaca, pa je svaki uređen u posebnom stilu. U nekim apartmanima je računar deo standardne opreme, kao i više TV aparata. Izaberite apartman po vašem ukusu.

Izuzetno komforan apartman namenjen, kako mu i samo ime kaže, smeštaju četvoročlane i veće porodice podeljen u tri celine, uz mogućnost dodavanja krevetca za bebe. Apartman se sastoji od dve sobe namenjene za spavanje i velikog dnevnog boravka opremljenog ugaonom garniturom za sedenje. U jednoj spavaćoj jedinici se nalazi francuski ležaj sa garderoberom, dok se u drugoj sobi nalaze dva razdvojena kreveta, takođe sa delom za odlaganje garderobe.
Apartman ima dva balkona opremljena garniturama za sedenje sa pogledom na zelenilo parka "Đurđevo brdo", moderno uređen ambijent kojim dominiraju relaksirajući narandžasti tonovi, tri TV aparata, mogućnost povezivanja računara na zahtev gostiju, mini bar, sef i klimu, a sam apartman je načinom uređenja enterijera posvećen delu velikog ruskog klasika književnosti, Dostojevskom.


U duhu svih apartmana Hill Hotela, Green apartman je takođe posvećen poznatom domaćem velikanu književnosti, Danilu Kišu, čiji portreti, biografija i literatura krase enterijer apartmana, koji je uređen po najmodernijim standardima koji bi zadovoljili i najzahtevnije goste. Enterijerom dominira, u skladu sa imenom apartmana, zelena boja kombinovana sa izuzetno prijatnim dekorativnim elementima.
Smeštajni kapacitet apartmana je za dve ili više osoba, obzirom da ima jednu spavaću sobu opremljenu francuskim ležajem i garderoberom, uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja ili krevetca za bebe. Takođe, apartman poseduje izuzetno svetao i lepo uređen dnevni boravak opremljen ugaonom i garniturom za sedenje sa klub stolom, dva TV aparata, mini barom, sefom, klimom, a sve u cilju komfora i udobnosti.


Apartman izuzetne lepote i unutrašnjosti namenjen, pre svega, poslovnim ljudima koji žele svoj boravak da učine maksimalno prijatnim. Pored prelepog enterijera kojim peovladava nameštaj u duhu retro poslovnog stila, fenomenalnih boja i arhaičnih motiva, apartmanom dominiraju kožna garnitura idealna za poslovna druženja, veliki poslovni sto sa šest stolica namenjen sastancima, kao i prostran balkon opremljen takođe velikim stolom sa stolicama za sastančenja i ljuljaškom za ležanje za trenutke opuštanja, odmora i relaksacije posle radnih sati.
Apartman je posvećen našem jedinom nobelovcu, Ivi Andriću, čiji portreti i biografija krase zidove, dok je smeštajni kapacitet dve i više osoba, obzirom da apartman ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, dva TV aparata, sef, klimu, uprečatljiv enterijer i balkon sa pogledom na akva park.


Veoma originalan i upečatljiv apartman koji se izdvaja po načinu uređenja, stilu i ambijentu, te s pravom nosi naziv samog hotela. Apartman je opremljen dnevnim boravkom sa ugaonom garniturom, udobnim ležećim foteljama i spavaćim delom koji se sastoji od francuskog ležaja nesvakidašnje lepote. Spavaći deo je okrenut ka balkonu koji je opremljenom garniturom za sedenje i sa koga se pruža pogled na veći deo grada, dok je ukras samog apartmana kupatilo sa đakuzijem koje je staklenim zidom odvojeno od spavaćeg dela.
Pored ovih pogodnosti, apartman je takođe opremljen TV prijemnikom, sefom, klimom, mini barom, i kao takav može izaći u susret potrebama i najzahtevnijih gostiju. Zidove ovog aparmana krase portreti svetskog velikana književnosti, Ernesta Sabata.