Sadržaji

U okviru Hill Hotela posluje a-la-carte restoran sa velikim izborom domaćih i internacionalnih jela. Restoran je na raspolaganju gostima hotela kao i svima koji žele da svoje svečane i važne datume proslave u ovom eksluzivnom prostoru. Restoran sala raspolaže kapacitetom do 220 mesta i manjim balkonom sa garniturama za sedenje. Klimatizovana je, opremljena klavirom i stilski uređena. Kvalitet hrane i usluge je na nivou eksluzivnosti ovog prostora.

HillHotel - Restoran sala sa 220 mesta

HillHotel - Lobi bar idealan za poslovne kontakte

Lobby bar Hill Hotela je prijatan prostor sa prostranim šankom, barskim stolicama i udobnim foteljama koji nudi široki izbor žestokih i osvežavajućih pića, kao i toplih napitaka. U pitanju je idealan prostor za poslovne sastanke i razgovore sa delom za pušuče, a sve to uz odličnu uslugu.Kongresna sala je kapaciteteta od 30 do 80 mesta, zavisno od postavke i idealan je prostor za organizaciju naučnih i stručnih skupova kao i predavanja i seminara. Sala će u potpunosti zadovoljiti svojom opremljenošću i uslugom sve potrebe u okviru kongresnog turizma.
Kongresna sala je kompletno tehnički opremljena, a na raspolaganju su projektor, platno, flip chart table, računar, 50" TV, Lan i WiFi internet i ozvučenje. Raspolaže sopstvenim šankom predviđenim za kafe pauze.HillHotel - Kongresna sala sa kapacitetom od preko 50 mesta idealna za organizaciju svih skupova i predavanja

HillHotel - Kongresna sala sa kapacitetom od preko 50 mesta idealna za organizaciju svih skupova i predavanja

HillHotel - Kongresna sala sa kapacitetom od preko 50 mesta idealna za organizaciju svih skupova i predavanjaHillHotel - Besplatan korišćenje interneta za goste hotela

Internet kutak je prijatano mesto Hill Hotela za one koji ne mogu bez internet komunikacije i društvenih mreža. Korišćenje interneta i računara je besplatno za goste hotela.Spa & Wellness centar je deo Hill Hotela posvećen relaksaciji i sveobuhvatnom poboljšanju kvaliteta života, obnavljanju uma, duha i tela. Spa & Wellness centar Hill Hotela je opremljen svlačionicama sa tuš kabinama, ležaljkama, garniturama za sedenje od tikovine i barom, kablovskom televizijom, telefonom i internetom. Sadržaj Spa & Wellness centra je sledeći:

◆ Hidromasažna kada za šest osoba.
◆ Hidromasažna kada za šest osoba sa svetlosnim efektima..
◆ Dve saune namenjene opuštanju i čišćenju organizma od slobodnih radikala i drugih po zdravlje štetnih materija. U ponudi Hill Hotela su suva finska sauna sa aroma terapijom i sauna sa infracrvenim zracima.
◆ Tepidariumi, anatomski oblikovani i zagrejani kameni ležajevi koji opuštaju leđnu muskulaturu napetosti i potpuno relaksiraju.
◆ Topla klupa anatomskog oblika prilagođenog sedećem polozaju, temperatura klupe je od 37-40 stepeni.
◆ Relax tuš, predviđen za upotrebu pre i posle saune.

HillHotel - Hidromasažna kada

HillHotel - Sauna HillHotel - Sauna

HillHotel - Fitnes sala
HillHotel - Fitnes sala
HillHotel - Fitnes sala

Fitness sala Hill Hotela je osmišljena kao prostor za rekreaciju, a istovremeno svojom bogatom ponudom može da udovolji i zahtevima sportista.
Sadržaj čine: trake za trčanje, bicikle, "gladijatori", tegovi i ostala standardna oprema, a LCD televizori ispred traka i bicikli učiniće vašu rekreaciju zanimljivijom.Wellness & Spa centar Hill Hotela u svom sastavu ima i odlicno opremljenu sobu za masažu, gde možete priuštiti vrhunski tretman koji se preporučuje u kombinaciji sa saunama, đakuzijem ili teretanom.
Na raspolaganju su vrhunski maseri, koji su na usluzi u zakazanim terminima, a na zahtev gostiju moguće je masažu obaviti u sobi hotela. Salon za masažu Hill Hotela stoji na usluzi!

HillHotel - Soba za masažu HillHotel - Soba za masažu


HillHotel - Pjaceta

HillHotel - Pjaceta

U sklopu Hill Hotela posluju Čajdžinica i Picerija okrenute ka centralnom dvorištu hotela, piazzetta, urađenom po ugledu na italijanske trgove sa kaldrmom i fontanom oko koje su raspoređene garniture za sedenje.

HillHotel - Pjaceta  HillHotel - PjacetaPicerija Hill Hotela pruža mogućnost uživanja u pravim italijanskim picama, a sam interijer približava osećaj i duh italije. U letnjim mesecima aktivna je velika bašta picerije sa igralištem za decu i pogledom na Aqua park.

HillHotel - Picerija
HillHotel - Picerija
HillHotel - Fitnes PicerijaHillHotel - Čajdžinica HillHotel - Čajdžinica

U Čajdžinici Hill Hotela moguće je probati čajeve sa svih strana sveta, kao i domaće čajeve, koji se pripremaju i služe na tradicionalne načine. U sklopu čajdžinice se nalazi biblioteka sa preko 600 naslova domaćih i stranih autora i na više svetskih jezika.