Aqua Park i Hill Hotel****

Gostima Hill Hotela se u toku letnje sezone nudi mogućnost kupanja u brojnim bazenima poznatog Aqua parka u Jagodini. Prijatan boravak gostiju u prelepom ambijentu Hill Hotela upotpuniće letnje čari i lepote Aqua parka, kao i različite sportsko - rekreativne aktivnosti na otvorenom.

Aqua park u Jagodini može gostima Hill Hotela ponuditi u svom sadržaju 7 bazena za sportske i rekreativne aktivnosti sa vodenim atrakcijama za decu i sistem tobogana ukupne dužine oko 550 metara. Olimpijski bazen je opremljen za održavanje plivačkih i vaterpolo takmičenja po FINA propisima. Pored navedenog, nude se i ekstremni tobogani dužine 150 metara na visini od 15 metara.

Gosti Hill Hotela mogu uživati u Aqua parku u sportskim aktivnostima jer poseduje teren za mali fudbal, košarku, rukomet, odbojku i stoni tenis. Za roditelje je bitno da u Aqua parku postoji i kutak za decu sa ljuljaškama i klackalicama, dok u samom parku postoje barovi sa baštama u kojima se gosti mogu osvežiti u vrelim danima.

Kompletan Aqua park je osvetljen reflektorima za održavanje noćnih sportskih, kulturnih i zabavnih manifestacija. Bezbednost gostiju je na visokom nivou jer stalno dežuraju obučeni spasioci, dok su gostima na raspolaganju ormarići za deponovanje i čuvanje vrednih i dragocenih stvari.

Poseban ekskluzivitet za goste Hill Hotela je mogućnost korišćenja zasebnog ulaza u Aqua park, kao i opcija korišćenja hotelskih peškira, bade mantila i kozmetike u toku boravka u Aqua parku.

Osim pažljivo oblikovane smeštajne, praznične, kongresne i letnje ponude, Hill Hotel može da posluži i kao izvrsno polazište za brojne izlete u slikovitu okolinu, pešice ili biciklom, kao i posetu kulturnim i istorijskim znamenitostima.

Zbog svega navedenog, izaberite jedan od letnjih paket aranžmana iz ponude Hill Hotela u trajanju od 3, 5 ili 7 dana.

Hill Hotel i Aqua park u Jagodini su pravo mesto odmora i ove letnje sezone!

 

aquaparkjagodina hillhotel leto2016  aquaparkjagodina hillhotel cene leto2016  aquaparkjagodina hillhotel leto2016